Cecilia Campos – Tucker Girl 1 – De weg kwijt

Cecilia Campos – Tucker Girl 1 – De weg kwijt

24 december 2018 0 Door Jenny

Nina denkt dat ze het goed voor elkaar heeft. Haar leven is simpel. Een leuke baan, sexy avonturen, een lieve oma en een paar hechte vriendschappen. Perfect toch? Daar is ze zelf in elk geval van overtuigd. Als ze de mysterieuze Sebastian Strong ontmoet is ze er zeker van dat ze hem zal kunnen verleiden tot een van haar seksuele avonturen. Maar al snel komt ze tot de ontdekking dat zaken niet zijn zoals ze dacht. Zal ze haar weg kunnen vinden en tot zichzelf kunnen komen? Want de weg vinden is moeilijk wanneer de bestemming onbekend is. Zelfs voor een vrachtwagenchauffeuse. Moet ze daarbij zaken op hun beloop laten? Moet ze ervoor zorgen dat ze die onder controle krijgt? Of moet ze Sebastian de weg laten leiden?


Mijn recensie

Trucker girl gaat over Nina. Een leuke, wilde jonge vrouw die werkt als vrachtwagenchauffeuse. Haar leven wordt overhoop gehaald door Sebastiaan Strong die zij ontmoet op een bedrijfsfeestje.

Het verhaal begint al meteen met de nodige erotiek. Maar al snel komt het verhaal op gang en dat is zeker een erg leuk verhaal. Sebastiaan is wat mysterieus en je wilt graag weten wat zij bedoelingen zijn. Soms wordt er ook een stukje vanuit Sebastiaan geschreven. Dat had van mij iets meer mogen zijn.

Het is erg vlot en leuk geschreven waardoor je het boek zo uit gelezen hebt en snel door wilt naar het volgende deel om te weten hoe dit avontuur zal aflopen.


Mijn rating


Bekijk op bol.com