Emma Chase – Getemd (3)

Emma Chase – Getemd (3)

13 november 2018 0 Door Jenny

Matthew Fisher, de beste vriend van Drew Evans, wil zich settelen. Daarvoor zal hij eerst de wantrouwende en uitermate levenslustige Dee Dee Warren moeten overtuigen.

Je kent het verhaal vast: meisje ontmoet womanizer, ze worden verliefd op elkaar, womanizer verandert zijn levensstijl. Het is een goed verhaal, maar niet het onze. Dat van ons is een stuk kleurrijker.

Toen ik Dee ontmoette, wist ik meteen dat ze heel bijzonder was. Toen ze mij ontmoette, dacht ze dat ik alles behalve bijzonder was – ik was hetzelfde als iedere andere vent die haar belazerd en gedumpt had. Het duurde even voor ik haar van het tegenovergestelde overtuigd had, maar het blijkt dat ik erg overtuigend kan zijn als er seks in het spel is. Het is misschien duidelijk welke kant dit verhaal op gaat. Maar het interessante ervan is niet hoe het eindigt, maar juist hoe we daar gekomen zijn.


Mijn recensie

Het derde verhaal van Emma Chase in deze serie heet Getemd en wordt vanuit Matthew geschreven. Matthew is een goede vriend van Drew en is al voor gekomen in de eerste 2 delen.

Het is erg leuk om bepaalde gebeurtenissen vanuit de ogen van Matthew te lezen. Er zit zeker weer humor in dit deel en ook is de spanning goed. Je wordt terug genomen naar de tijd van het eerste deel. En aan het einde van het boek zit een kleine verrassing.

Zeker een boek die ik zou aanraden!


Mijn rating


Bekijk op bol.com