FB verhaal: Emma Anna – Tot onze wegen scheiden

FB verhaal: Emma Anna – Tot onze wegen scheiden

18 november 2019 0 Door Jenny

Op Facebook ben ik terecht gekomen in een besloten groep onder de naam “Meeleesgroep EmmaBooks“. Daar wordt door de auteur Emma Anna ook verhalen gedeeld en het eigentijdse New Adult verhaal “Tot onze wegen scheiden” heb ik helemaal mee gelezen.

Het verhaal bestaat uit 34 hoofdstukken en een epiloog. Het gaat over Ada, een jonge vrouw die in een erg strenge samenleving woont. Ada is uitgehuwelijkt en gaat bijna trouwen met Robert. Het is erg ongebruikelijk in hun situatie maar Ada doet een studie in een andere stad. Door geen geld te hebben voor een treinkaartje komt zij terecht in een Grieks restaurant. Daar leert zij Belen kennen. Ze werkt een uur voor geld om de trein te kunnen betalen. Al snel voelt Ada zich op haar gemak en wilt terug naar het restaurant om er vaker te werken.

Het is een verhaal waar alle emoties in voorbij komen. Omdat het toch over een ander soort samenleving gaat was ik heel benieuwd hoe dit beschreven zou worden. Maar het is een heel mooi verhaal geworden. Mocht je interesse hebben om dit ook te lezen? Klinkt dan op de link hier boven en wordt lid van de groep!