FB Verhaal: May Harper – A Touch of Gray

18 november 2019 1 Door Jenny

Zij houdt van feelgood.
Hij heeft hier uiteraard geen goed gevoel bij.

Elcke Lemmer werkt bij Mills Publishing, een bekende uitgeverij die zich voornamelijk richt op literatuur met een hoofdletter L.
Als ze hoort dat haar baas zich mag bemoeien met de organisatie van de boekenweek, stelt ze voor dat hij iets meer aandacht kan geven aan het feelgood / New Adult genre. Dit valt uiteraard niet in goede aarde.

Vastberaden om het uit het verdomhoekje te peuteren, besluit Elcke om zelf een event te organiseren zodat Mr. Mills niet meer om haar en haar geliefde genre heen kan. Ze wil het grootst aanpakken met als ‘hoofdact’ Vanessa Gray, haar favoriete auteur.

Elcke zou Elcke niet zijn als ze alles op alles zet om haar idool naar Nederland te halen, maar als ze elkaar eindelijk ontmoeten, beseft ze dat je soms best verstopt mag blijven achter een masker.


Ik ontdekte deze besloten groep op Facebook pas toen het verhaal al bijna af was. Maar omdat ik toch nieuwsgierig was geworden wilde ik het graag lezen. In een rap tempo ben ik er doorheen gegaan. Het was soms lastig om onderscheid te maken tussen Elcke die “het” boek leest of over haar leven zelf. Dit komt niet door May Harper maar door de beperkingen die Facebook heeft. Er zal een deel 2 komen op dit verhaal en daar ben ik heel nieuwsgierig naar. Wil je dit verhaal ook lezen? Wordt dan lid van de Facebook groep!