Jodi Ellen Malpas – Mijn verlangen

Jodi Ellen Malpas – Mijn verlangen

16 oktober 2018 0 Door Jenny

Annie is nooit echt verliefd geweest. Door haar drukke baan heeft ze ook geen tijd om te daten. Maar als ze tijdens het uitgaan de mysterieuze Jack ontmoet, voelt ze hun onweerstaanbare aantrekkingskracht. En als ze kort daarna samen moeten werken, lijkt het lot een spelletje met ze te spelen. Kunnen ze werk en privé wel gescheiden houden? Of is het allemaal niet zo toevallig?


Mijn recensie

Mijn verlangen was het eerste boek wat ik heb gelezen van Jodi Ellen Malpas. En daar heb ik totaal geen spijt van. Het is een mooi verhaal met een onderwerp wat nog altijd als taboe wordt gezien.

Annie en Jack leren elkaar kennen in een bar en beleven een spannende avond/nacht. Later komt Annie er achter dat Jack een verboden liefde is. Het wordt een duw en trek verhaal in het begin maar het wordt steeds spannender. Vooral het einde is erg mooi beschreven. Maar er had van mij zeker nog een deel over dit stel bij gemogen om te weten hoe het verder zou gaan.

Het is dat ik op Hebban alleen hele sterren kan geven, anders het boek van mij 3.5 sterren gekregen. Zeker een aanrader.


Mijn rating


Bekijk op bol.com