Lees jij al mee?

Lees jij al mee?

21 februari 2020 0 Door Jenny

Er zijn genoeg verhalen online te lezen. Via een website of Facebook. Zelf vind ik het ook erg leuk om mee te lezen. Soms wat lastig om alles tegelijk te lezen dus maak ik altijd een keuze. Ik probeer nooit meer dan 2 verhalen tegelijk naast mijn boek mee te lezen, maar dat gaat nog wel eens mis haha.

Hieronder zal ik een paar voorbeelden benoemen. Klik op de titel om naar de gewenste pagina te gaan!


KSchrijft

Er zijn al 3 recensies verschenen over de “niemand” serie van Kyra Mind. Het 3de deel is nu ook afgerond en zullen daarna als E-book uitkomen. Er zal een deel 4 verschijnen, wanneer precies is nog onbekend. Maar dit is niet het enige op haar website. Je kan nu het verhaal “Geef me wat ik wil” mee lezen. Er wordt regelmatig een update geplaatst. Dit verhaal/onderwerp is gekozen door lezers. Erg leuk dat Kyra op deze manier haar lezers erbij betrekt. Zelf ga ik binnenkort aan dit verhaal beginnen.

Beschrijving:
Nina heeft de touwtjes altijd volledig in handen en plant alles tot in detail, zodat ze altijd krijgt wat ze wil.
Ongeveer een jaar geleden is ze in het huwelijksbootje gestapt met Lars, haar jeugdliefde van de middelbare school. Sindsdien is Nina klaar voor de volgende stap in hun relatie en wil ze niets liever dan moeder worden van haar eigen kindje.
Na een jaar proberen – en vooral veel plannen – is het echter nog steeds niet gelukt en de reden daarvoor blijkt bij Lars te liggen. Nina is niet van plan om zich hier zomaar bij neer te leggen, want ze moet en ze zal moeder worden… met of zonder Lars.
Ze bedenkt een plan om haar huwelijk te redden en alsnog zwanger te worden, door middel van een ‘geplande’ one-night-stand met een andere man. Ze heeft alles tot in de puntjes gepland en niemand weet er iets vanaf, inclusief Lars en de man die ze heeft uitgezocht voor haar one-night-stand. 
Volgens Nina kan er helemaal niets meer mis gaan en is haar plan waterdicht… maar dit loopt compleet anders dan ze dacht.
Ze loopt Daniel tegen het lijf, een man die de controle op zijn leven geheel verloren is en nu ook dreigt om Nina’s leven volledig overhoop te gooien.


EmmaBooks

Op dit moment schrijft Juliette Heugen (bekend als EmmaBooks) een verhaal over Skylar. Dit verhaal heeft geen titel nog en ook nog niet echt een beschrijving en is te lezen in de besloten Facebook groep van EmmaBooks. Op dit moment staan er al aardig wat hoofdstukken online. Zeker de moeite waard om mee te beginnen.

Mijn beschrijving:
Skylar is een jonge meid van 20 jaar die noodgedwongen is om bij haar moeder en haar nieuwe gezin in te trekken nadat Skylar er achter is gekomen dat haar inmiddels ex-vriend is vreemd gegaan. Vanaf dat moment leer je een onhandige Skylar kennen als zij in de buurt is van Jesse. Hij is 1 van de zoons van de nieuwe vriend van de moeder van Skylar.

Als je dan toch lid besluit te worden van deze groep kan ik het verhaal “Tot onze wegen scheiden” ook zeker aanraden!


A Touche of Gray 2

Ik heb eerder al een recensie geschreven over het eerste deel van A Touche of Gray. Deel 2 “Ontworteld” is ondertussen afgerond en er is bekend gemaakt dat er ook een deel 3 zal komen!

Beschrijving:
Al hun hele leven zijn de broers Micah en Milo twee handen op een buik. Terwijl Milo zijn soulmate vindt in Elcke, verliest Micah steeds meer grond onder zijn voeten. Zijn carrière staat op de tocht, zijn liefdesleven neemt een bizarre wending en de schaduw van zijn verleden wordt steeds groter.

Als Milo hem betrekt bij zijn research voor een nieuw boek, komt Micah terecht in de wereld van dakloze jongeren. Uitgerekend op deze uitzichtloze plek, vindt hij zijn lichtpuntje. Eentje die ver buiten zijn bereik moet blijven, maar waarvoor hij alles wil opofferen.

Wanneer is iets goed of fout in de liefde? En mogen anderen dat voor jou bepalen?

Ik ben sinds kort aan dit verhaal begonnen en het sleept mij al meteen helemaal mee. Dus ben heel benieuwd hoe dit gaat aflopen. Mocht je het nog willen lezen dan moet je snel zijn. Deel 1 zal rond april/mei uitkomen als E-book en paperback. Deel 2 volgt daarna snel en zal dan niet meer via de groep te lezen zijn.


Lis Lucassen

Via een andere Facebook boekengroep zag ik voorbij komen dat Lis Lucassen dagelijks een hoofdstuk op haar Facebook pagina ging delen van een kort verhaal. Wat ik heb begrepen wordt het toch een langer verhaal. Helaas is er geen beschrijving van dit verhaal en weet ik zelf ook nog niet hoe ik dit het beste kan verwoorden. Maar ik kan jullie zeker aanraden om mee te lezen!

Het verhaal wordt verteld uit Pilar en Logan, ook wel bekend als Mr Stone. Het speelt zich af in Seattle. Er staan op dit moment 17 hoofdstukken online en ik lees bijna elke dag mee.


Heb jij nou nog leuke online verhalen waarvan je denkt “die moet je echt lezen” laat het mij dan vooral weten door op dit bericht te reageren.