Marelle Boersma – Het verborgen kind

Marelle Boersma – Het verborgen kind

28 november 2018 0 Door Jenny

Hoe ver kan je gaan in je verlangen naar een kind?

Het leven van musicalster Femke van Dam is bijna perfect. Ze is succesvol in haar werk en heeft een fijne relatie met Björn. Haar grote kinderwens blijft echter onvervuld. Een draagmoeder lijkt de enige optie. Als blijkt dat in de wereld van de babymakelaar andere regels gelden, begint voor Femke een ijzingwekkende zoektocht naar haar kind dat ergens in de buik van een onbekende draagmoeder zit.


Mijn recensie

Dit boek is al eerder verschenen onder de naam “De Babymakelaar” maar toch had ik dit boek nog niet gelezen. Het klonk erg interessant dus vol goede moed aan begonnen.

Het was erg moeilijk voor mij om in het boek te komen. Er waren wat irritaties naar de hoofdpersoon toe. Toch verder gelezen en daar heb ik zeker geen spijt van. Het einde was verrassend en ook erg mooi geschreven.


Mijn rating


Bekijk op bol.com