May Harper – Onbeperkt

May Harper – Onbeperkt

19 november 2019 0 Door Jenny

Miriam wordt haar hele leven al beperkt door angst. Daarom is een normale opleiding of baan niet voor haar weggelegd en gaat ze aan de slag als vrijwilliger op de dagopvang in een verzorgingstehuis. Daar ontmoet ze een wel heel bijzondere patiënt. Gideon Asher is vijfentwintig, heeft een ernstig ongeluk gehad en is niet in staat om te praten of te bewegen. Toch lukt het Miriam om stukje bij beetje tot hem door te dringen en met hem te communiceren. Tot ze op zijn geheim stuit. Is gebroken voor altijd kapot of kun je elkaar ook helen?


Mijn recensie

Via een win actie op Facebook heb ik dit e-book gewonnen. Ik was eigenlijk een beetje vergeten waar dit boek om ging. Dus ik ben vrij blanco begonnen.

Miriam werkt graag in het verzorgingshuis als vrijwilliger, zeker als Gideon daar terecht komt. Een jonge man die een ernstig ongeluk heeft gehad. Miriam werkt steeds meer dagen om bij Gideon in de buurt te zijn en om hem meer van het leven te laten genieten en om hem te helpen beter te worden. Gideon daarin tegen heeft een geheim maar het lukt hem niet om deze verborgen te houden. Het verhaal van Miriam en Gideon wordt goed verteld. Je voelt erg mee met beide personages hoe zij zich gevangen voelen in hun eigen lichaam.

Het boek was een stuk korter dan verwacht en had van mij zeker langer gemogen. En dan vooral het einde. Daarover had ik nog veel meer willen lezen. Wat ik ook fijn vond is dat het verhaal uit beide personages wordt verteld. De schrijfstijl is erg fijn en daarom zou ik graag meer van May Harper willen lezen.


Mijn rating