Maya Banks – Ik geef mij over (2)

Maya Banks – Ik geef mij over (2)

11 juni 2018 0 Door Jenny

Kylie ziet hoe Jensen naar haar kijkt. De belofte in zijn ogen. Dat ruwe randje van dominantie. Maar dominantie beangstigt haar, meer dan wat dan ook. Zij en haar broer hebben ternauwernood een jeugd vol geweld en misbruik overleefd. Ze kan onmogelijk de controle loslaten en zich totaal overgeven aan een man. Vooral niet aan een man als Jensen.

Jensen ziet de schaduw in Kylies ogen. Hij weet dat hij heel voorzichtig moet zijn met haar als hij zijn kansen niet wil verspelen. Het enige wat hij wil is haar laten zien dat dominantie niet hetzelfde is als pijn. Dat emotionele overgave nog veel krachtiger is dan fysieke. Als ze zich volledig aan hem durft te geven, zal de pijnlijke leegte in haar hart op ongeëvenaarde wijze vervuld worden. Als ze maar durft…


Mijn recensie

Deel 2 van de Overgave Triologie heet Ik geef mij over. In dit deel gaat het over Kylie, het schoonzusje en tevens vriendin van Josslyn uit het eerste deel. Kylie heeft een moeilijk verleden achter de rug en denkt erg zwart/wit. Dominantie staat voor haar gelijk met haar verleden en met pijn. In haar verleden heeft zij samen met haar broer erge dingen mee gemaakt. Nu haar broer er niet meer is zal Kylie zich toch echt zelf moeten redden. En dan komt Jensen bij het bedrijf werken waar Kylie ook werkt. Jensen maakt zijn intrede al in het eerste deel. Het enige wat je dan van hem te weten komt is dat hij net als zijn werk partner Dash een dominant is.

Dit boek vond ik nog beter dan het eerste deel. Doordat Kylie zo zwart/wit denkt kan het alle kanten opgaan. En wil je toch blijven lezen om te weten hoe het afloopt.


Mijn rating


Bekijk op bol.com