Maya Banks – Laat mij nooit meer los (1)

Maya Banks – Laat mij nooit meer los (1)

10 juni 2018 0 Door Jenny

Josslyn kent de ware liefde en ze weet dat ze het niet nog eens zal vinden. Nu ze weduwe is zoekt ze het enige wat haar echtgenoot haar niet kon geven: dominantie. Ze komt terecht in een exclusieve club voor mensen die toegeven aan hun geheimste fantasieën. De laatste die ze daar verwacht tegen te komen is een man die in de zwaarste tijd van haar leven een bron van troost en heimelijk verlangen is geweest: de beste vriend van haar man.

Dash heeft jarenlang geworsteld met zijn verliefdheid op de vrouw van zijn beste vriend. Hij wachtte geduldig, bood haar troost en steun toen ze rouwde en hoopte in stilte dat hij haar ooit meer zou kunnen bieden. Als ze elkaar in de club tegenkomen, denkt Dash eerst dat Josslyn niet weet waar ze aan begint. Als eenmaal tot hem doordringt dat hun behoeften en verlangens perfect op elkaar aansluiten, wil hij nog maar één ding: de eerste en enige man zijn die op de juiste manier van haar houdt en aan wie ze zich volledig onderwerpt.


Mijn recensie

Laat me nooit meer los is het eerste deel van de Overgave trilogie en gaat over Josslyn die haar grote liefde is verloren en een nieuw leven wil met een man die haar dominantie kan bieden. Zij gaat naar een club toe en komt de beste vriend van haar overleden man tegen. Dash zoals de man heet is een persoon waar je meteen meer van wilt weten. Hij is zeker dominant maar ook mysterieus wat hem interesant maakt. Josslyn en Dash verwikkelen zich in een bijzondere relatie. Wat met vallen en op staan gepaard gaat. Tot het einde blijft het spannend en vind ik niet dat het voorspelbaar is. Als je het boek eenmaal uit hebt wil je meteen het volgende deel lezen.


Mijn rating


Bekijk op bol.com