Maya Banks – Zomersvuur

Maya Banks – Zomersvuur

9 juni 2018 0 Door Jenny

Op een Grieks eiland is de verleiding nooit ver weg. De Griekse broers Anetakis weten daar alles van, totdat zíj een keer in de verleiding worden gebracht.

Chrysander is verbijsterd wanneer hij zijn ex-minnares – zwanger! – op tv ziet. Hij lokt haar mee, maar beseft zijn kapitale misrekening te laat. Een tomboy zet haar zinnen op de veel oudere Theron, die bijna gaat trouwen. En een affaire met grote gevolgen. Piers betwijfelt of het kind van zijn assistent van hem is, maar hij kan haar niet loslaten.

Drie broers – drie bloedmooie mannen – en het offer dat echte liefde vraagt.


Mijn recensie

Het was voor mij het eerste boek wat ik las van Maya Banks. En ik moet zeggen dat haar schrijfstijl even wennen is. Maar als je er eenmaal in zit dan is het wel fijn lezen. Het boek “Zomersvuur” bestaat eigenlijk uit 3 verhalen in 1. Het gaat over 3 broers. Elke broer heeft zijn eigen deel. Het begint erg spannend en je wilt er snel door heen lezen. Maar vanaf de tweede broer wordt het wel een beetje duidelijk welke kant de schrijfster op wilt. Het is dus ook een beetje voorspelbaar. Maar dit mag de pret niet drukken want het is zeker een boek wat ik kan aanraden. Het leest ook lekker makkelijk weg.


Mijn rating


Bekijk op bol.com