Meredith Wild – Harde liefde (1)

Meredith Wild – Harde liefde (1)

12 juli 2018 0 Door Jenny

Blake Landon. Sexy, woest aantrekkelijk, onbereikbaar: hij is de ultieme fantasie van elke vrouw. Blake is miljardair, befaamd hacker en krijgt altijd alles wat hij wil. Wanneer Erica Hathaway hem tegenkomt, krijgt ze hem niet meer uit haar hoofd. Maar de timing is verre van perfect.

Erica is hard op weg naar een succesvolle carrière. Met een ijzersterk business plan op zak moet ze alleen nog de juiste investeerder vinden. Wat ze nooit had verwacht gebeurt: ze valt als een blok voor de charmes van haar onweerstaanbare investeerder.

Ook Blake raakt in de ban van Erica’s charme, intelligentie en ambities, en al snel wil Blake niet alleen haar bedrijf, hij wil Erica helemaal.


Mijn recensie

Ik kwam deze schrijfster tegen en wilde het zeker een kans geven. Dus ben ik vol goede moed begonnen aan Harde liefde.

Het is opzich een cliché liefdes verhaal, maar dit vond ik totaal niet erg. Al meteen in het begin als Erica tegen Blake aanloopt weet je dat er liefde zal ontstaan. Erica lijkt een persoon die erg sterk is en weet wat zij wilt. Maar als snel valt zij voor Blake en krijgt hij steeds meer macht over haar. Er komen ook andere personages in het boek voor waar je meer over wilt weten. Helaas komen die in deel 1 weinig voor.

Het is een roman met ook een erotische tintje die soms niet echt romantisch is. Maar dat geeft toch net een beetje extra aan dit boek. Het is een goed verhaal, soms een beetje veel van het goede maar het maakte mij zeker benieuwd naar de volgende delen.

Wat ik wel miste is dat dit de “hacker-serie” heet en dat ook benoemd wordt dat Blake een hacker is, maar dit komt bijna niet ter sprake in het boek. Dat was jammer. De schrijfstijl is wel erg fijn en het leest makkelijk weg.


Mijn rating


Bekijk op bol.com