Over mij

Welkom op Jenny’s Boeken Blog. Een website waar ik boeken en recensies deel die ik gelezen heb. Dit doe ik pas sinds kort en natuurlijk hoop ik dat jullie mijn website met veel plezier blijven bezoeken.

Hieronder kunnen jullie meer over mij weten komen.


Wie ben ik?

Mijn naam is Jenny. Ik ben geboren op 28 oktober 1985 in Haarlem, waar ik ook nog steeds woon. Sinds kort heb ik ook een hele lieve vriend.

Tot kort geleden werkte ik bij een kringloop winkel en daar had ik het erg naar mijn zin. Wie weet dat ik er als vrijwilliger binnenkort weer aan de slag ga.


Lezen & Schrijven

Dat ik gek ben op lezen moet wel duidelijk zijn. Al vanaf jongs af aan heb ik altijd een boek in de buurt. Een tijdje is dat minder geweest (noem het pubertijd) maar gelukkig is het lezen weer helemaal terug. Er zijn meerdere genres die ik lees, namelijk:

  • Young Adult
  • Romans New Adult
  • Romans
  • Thrillers / Crime
  • Fantasy / SF

Vroeger spaarde ik alle boeken van Carry Slee. Deze heb ik ook nog steeds in mijn bezit. Niet allemaal maar wel heel veel. Momenteel zijn er meerdere auteurs die ik erg goed vind en kan ik dus niet 1 auteur noemen die echt mijn favoriet is.

Schrijven is iets wat ik ook erg leuk vind maar dat doe ik meer voor mijzelf. Misschien te onzeker om het te delen met andere mensen, ik weet het niet precies. En soms lukt het mij niet om het op papier te krijgen. In mijn hoofd is er dan al een heel boek en als ik dan op de computer zit komt het er niet uit. Best frustrerend kan ik je zeggen. Maar wie weet dat ik ooit nog eens iets van mijzelf zal delen.


Ik wens jullie veel plezier op de website en ik hoop dat er boeken tussen zitten die jullie interessant genoeg vinden om te gaan lezen en dat ook zeker laten weten!