Recensie: Bevrijd mij

Recensie: Bevrijd mij

13 april 2020 0 Door Jenny

Damien Stark heeft alles: een indrukwekkende carrière, bakken met geld en een onweerstaanbaar uiterlijk. Maar als hij Nikki Fairchild ontmoet, voelt hij zich toch een arme man. Het probleem: Nikki is gehecht aan haar vrijheid en niet van plan die op te geven. Maar Damien moet en zal haar hebben en zet alles op alles om haar te veroveren.

Sexy, emotioneel en romantisch – dit is het verhaal van een man en een vrouw die overweldigd worden door een bijna verblindende aantrekkingskracht. Wat begint als aantrekking, wordt steeds intenser. Misschien wordt het wel zo heftig dat het onmogelijk vol te houden is. Zullen Damien en Nikki zich ooit echt aan elkaar durven overgeven?


Mijn recensie

Bevrijd mij is het eerste deel uit de Stark trilogie van Julie Kenner.

Het verhaal wordt verteld vanuit Nikki, een persoon waar je meteen meer over wilt weten. Ze heeft aardig wat mee gemaakt in het verleden. Als zij Damien weer tegenkomt lopen de spanningen aardig op. Toch rent Nikki steeds voor hem weg. Beetje bij beetje kom je meer te weten waarom dat gebeurd. Over Damien kom je niet heel veel te weten, helaas. Hij blijft een mysterieuze man.

Door de vlotte schrijfstijl en het om elkaar heen draaien van de personages is het boek lastig weg te leggen en wil je weten hoe het afloopt. Gelukkig zijn er nog twee delen!


Mijn rating