Recensie: Niemand mag het weten

Recensie: Niemand mag het weten

10 februari 2020 0 Door Jenny

Rose en Ryan hebben voor elkaar gekozen en proberen een normale relatie te hebben. Is dit echter wel voor hun weggelegd?

Er zijn nog steeds een hoop dingen die Rose niet weet over Ryan en daarnaast komen er nieuwe geheimen bij. Deze keer niet alleen van Ryan, maar ook vanuit Rose. Ze draagt een geheim met zich mee, dat haar op verschillende manieren, bij verschillende mensen in gevaar kan brengen.

Gaat Rose haar geheim met Ryan delen, of loopt ze zo veel gevaar, dat ze het zelfs niet tegen hem kan vertellen?


Mijn recensie

Mijn vermoedens die ik had werden bevestigd. En zeker in positieve zin. Deel 3 vind ik tot nu toe het beste deel. Er gebeurd zoveel en het is zo spannend dat je niet wilt stoppen met lezen.

Dennis komt ook nog steeds voor in dit deel. En hoe meer je over hemt leest hoe meer je die man gaat haten. Over Ryan komen we nu wat meer te weten. Er is zelfs een hoofdstuk vanuit hem geschreven en ook het epiloog, dat vond ik zelf erg leuk en zou ik wel vaker willen lezen. Dat gaat ook zeker beloond worden omdat er nog bonusstukjes gedeeld gaan worden.

Er is door Kyra bevestigd dat er een deel 4 zal komen. Maar wanneer dat precies zal zijn is nog onbekend. Ik hoop dat het 4de deel net zo spannend wordt om te lezen.


Mijn rating