Stefan Tetelepta – Kismet

Stefan Tetelepta – Kismet

2 oktober 2018 0 Door Jenny

De negenentwintigjarige Moira Singer kent de liefde alleen maar uit speelfilms en liedjes, lekker veilig en op afstand. Pas als ze op een feest de vijf jaar oudere Finn ontmoet leert ze ook te denken met haar hart.
Tijdens een warm weekend, midden in de zomer, voelt het alsof ze zijn voorbestemd, of zoals Finn het uitdrukt: dit is kismet.
Finn is innemend en charmant, maar verschuilt hij zich niet achter zijn nonchalante houding? En waarom weet hij al zoveel over haar, terwijl ze elkaar net achtenveertig uur kennen. Langzaam beseft Moira dat ze ook haar hoofd erbij moet houden.


Mijn recensie

Via Facebook deed de schrijver een oproep of mensen zijn boek gratis wilde lezen. Dit aanbod heb ik meteen aangenomen.

Moira is een jonge vrouw die behoorlijk wat heeft mee gemaakt. Haar zus Eef pusht Moira aan om naar een tuinfeest te gaan. Daar heeft Moira geen zin in maar gaat toch. Daar ontmoet zij Finn en wilt meer van hem weten.

Het boek wordt vanuit de 2 hoofdpersonages geschreven. Het begint met Moira en het begint als een vrij standaard romantisch verhaal. Maar niets is minder waar. Het wordt steeds spannender en op het moment dat Moira iets ontdekt springt het verhaal over naar Finn.

Het stuk met Finn begint vrij rustig. Het is een iets andere stijl en dat is even wennen. Het verhaal is ook mysterieus en je wordt echt in het boek gezogen waardoor je blijft lezen. De verhalen rondom de reizen zijn prachtig geschreven.

Het laatste stuk met Moira is prachtig geschreven. En ook erg verrassend. Het einde is open en ik hoop echt op een vervolg.


Mijn rating


Bekijk op bol.com